Gastenboek

Ik zou het leuk vinden wanneer je hier een bericht achterlaat.

[begin]

[begin]
Uw bericht

140 Reacties op Gastenboek
 1. Verdere reviews zijn te vinden op het gastenboek van onze Maatschap
  http://www.kraamzorg-professionals.nl

  Liefs, Esther

 2. Lieve Esther,
  Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, al je antwoorden en je hulp die je ons liefdevol hebt gegeven !
  Wij gaan met een gerust hart onze eigen weg………
  Bas, Beaudine & Sophie

 3. Ontzettend bedankt voor de rust die je mij en Bo hebt gegeven.
  Door jouw kennis, zorgvuldigheid & professionaliteit heb je ons een start gegeven die wij nodig hadden en daardoor vertrouwen om het “alleen” te gaan doen.
  Dank je wel Esther !

 4. Heel erg bedankt voor de goede zorg. Je bent professioneel, weet veel en prettig in de omgang.

  Het was heel fijn dat je ook de zorg voor Bo zo leuk oppakte !

  We raden je zeker anderen aan 🙂

 5. Doordat Titia erg wispelturig was met het drinken aan de borst, was het erg zoeken in het begin.
  Esther heeft ons hier zowel mentaal als praktisch erg veel en goede informatie gegeven. Het feit dat ze eerlijk was over ons en onze soms wat te hoge streven, heeft ons veel rust en vertrouwen gegeven. Dat ze eerlijk was over het feit dat zelfs zijzelf het soms niet helemaal meer wist over hoe en wat met de borstvoeding, gaf ons het gevoel dat Esther eerlijk en goed is in haar werk. Want het klopt : Uiteindelijk vind je de weg die past bij jou en het kind !
  Dank je wel hiervoor.

 6. Beste Esther, we hebben de gehele kraamperiode als zeer goed en prettig ervaren.
  Er was voldoende ondersteuning op alle vlakken. Vooral de omgang met onze oudste dochter was goed en fijn voor ons als ouders om te zien.
  Dank je wel !

 7. Wij zouden ons geen betere kraamzorg voor kunnen stellen dan die van Esther. Bekwaam, zorgzaam, vol van kennis, en lief. Het liefste hadden we haar nog een tijdje gehouden !
  Ze communiseert helder en straalt rust uit. Dit in combinatie met haar ervaring zorgde voor een zorgeloze kraamweek. Wij hebben heel veel geleerd, zowel over de borstvoeding, het leren begrijpen van ons kindje en de introductie van de hond. We voelen ons door die kennis nu zelfverzekerd en klaar voor de komende weken.
  Héél véél dank !! Liefs Thomas, Maaike en Imme.

 8. Beste Esther,
  We hebben de zorg als heel fijn ervaren. We zijn je erg dankbaar voor de goede zorgen, en houden van je nuchtere maar ook verzorgende aanpak cq mentaliteit 🙂

 9. Super hoe jij Esther last minute en nog net op tijd 😉 kon invallen toen je collega plotseling het liet afweten. We kenden elkaar nog helemaal niet, maar los van het feit dat wij geen keus hadden voelde het meteen helemaal goed. Jammer ( héél jammer ) dat je niet alle dagen kan blijven, maar fijn en goed dat je je grenzen aangeeft ! Heel fijn en mooi om te zien hoe Krijn jou ook meteen helemaal vertrouwt “frouw” 🙂
  Heel erg bedankt voor deze dagen !
  Jeroen, Krijn, Loek en Marjolein

 10. Wij hebben de zorg van Esther als erg prettig ervaren voor het hele gezin ! Fijn dat je zoveel kennis van zaken hebt, en dat je zelf je weg vindt bij ons thuis en je gang gaat. We zouden je zeker aanbevelen aan anderen !

 11. We hebben de zorg als zeer prettig ervaren. Wij hebben als nieuwe ouders veel kunnen leren, zo gaan wij zelfverzekerd het ouderschap tegemoet.
  Heel erg bedankt voor de fijne zorg !
  Clémentine, Jorrit en Dominique

 12. Lieve Esther,
  We hebben de zorg als heel fijn ervaren ! We hebben veel geleerd in deze week en vonden je aanwezigheid heel fijn. We weten zeker dat we het dankzij jouw informatie en tips met z’n 3en verder gaan redden, en we zullen je zeker aanraden en bij eventueel een 2de in de toekomst contact opnemen.
  Nathilja, Frank en Merijn

 13. Wij hebben Esther leren kennen na de geboorte van onze dochter in 2014. Toen wij haar vroegen om onze kraamverzorgster te zijn bij onze zoon in 2016 was zij helaas op vakantie. Vorige week is ons derde kindje geboren en wat was het ontzettend fijn dat Esther dit keer wel kon komen! Wederom hebben wij veel van haar geleerd en was zij onze rots in de branding. Het leukste vond ik toch wel dat onze dochter die zij als baby kende nu bijna 4 is en direct fan was van haar.
  Esther is open, direct, pro-actief, zorgzaam en een echte aanpakker. Ik wens elke kraamvrouw een kraamverzorgster zoals Esther!

 14. Hallo Esther,
  We hebben de zorg van jou als goed ervaren.
  Het op weg helpen met de borstvoeding hebben we als zéér goed ervaren !
  Dank je wel, we zullen je zeker aanbevelen.

 15. Wij hebben de zorg van Esther van begin tot eind als zeer prettig ervaren. Ze is zeer deskundig en professioneel. Ze heeft oog voor haar cliënten en wat zij nodig hebben. Ze is duidelijk in haar communicatie, en schuwt niet om lastige onderwerpen die ze signaleert bespreekbaar te maken op een vriendelijke manier. We hebben heel veel van haar geleerd en hebben dankzij haar hulp en adviezen veel vertrouwen gekregen in onze nieuwe rol als ouders van een prachtige dochter. Mochten wij in de toekomst gezegend worden met een tweede kindje, dan zullen we haar vragen ons opnieuw te helpen. Wij bevelen haar zeker aan !
  Lieve groet, Dion, Manon en Amélie

 16. De zorg als heel prettig ervaren. Ik had behoefte aan vooral een ervaren kraamverzorgende op het gebied van borstvoeding. En daar heb ik veel aan gehad.
  Lieve groet Vera, Maarten Jiuna en Cees

 17. Wij hebben de kraamperiode met Esther als zeer prettig ervaren.
  Naast de zorg voor moeder & pasgeborene, was er ook ruimte & aandacht voor onze oudste zoon van 7 jaar.
  Wij zouden Esther zeker aanbevelen.

 18. Esther weet veel en past zich goed in de situatie aan. Fijn ook dat ze meedacht met de praktische zaken rondom school brengen/halen van onze 7 jarige dochter.

 19. Lieve Esther,
  Op advies van een vriendin kwam ik bij jou terecht. Bewust hebben wij gekozen voor een ZZP kraamverzorgster, omdat we ervaren dat zo iemand meer dan 100% zich inzet voor een kraamvrouw en pasgeborene.
  Ondanks dat Esmee ons tweede kind is en dat ik werkzaam ben op een verloskunde afdeling van een ziekenhuis heb je ons nog zoveel kunnen leren.
  Je weet een kraamvrouw op een goede manier te coachen tijdens de bevalling en in de kraamweek.
  Je hebt oog waar de hulp het hardste nodig is in het gezin en je gaat vervolgens vakkundig te werk. Wat ik fijn vond is dat je het voor mijn man duidelijk en makkelijk kon uitleggen.

  Met borstvoeding ben je zeer ervaren, bij de eerste hier en daar problemen gehad ivm overproductie en nu wist je dit de kop in te drukken. Zo enorm dankbaar hiervoor.
  Als iemand mij zou vragen naar een goede kraamverzorgster dan zou ik jou zeker noemen!

  Bedankt voor alles wat je voor ons betekend hebt.
  Liefs
  Peter, Monique, Mart & Esmee

 20. Esther, we hebben je als een bijzonder fijne kraamverzorgende ervaren. Je straalt rust en vertrouwen uit. Op de juiste momenten heb je ons afgeremd zodat we aan onze rust toekwamen. Dat je met Emma op stap ging zodat wij na een heftige nacht met Felix konden bijkomen was geweldig. Het was fijn je in de voor ons zo bijzondere dagen over de vloer te hebben. We zullen jou en je heerlijke fruithapjes missen.
  Birgit & Arjan Koopman

 21. We hebben een fijne kraamweek gehad na de geboorte van onze tweede dochter.
  Esther gaf ons handige tips over de verzorging, ze had aandacht voor onze oudste en wist ons beiden zover te krijgen dat we onze rust namen.
  Bedankt!

 22. De totale kraamzorg hebben wij als fijn ervaren. Esther heeft ook de zorg verleent bij ons eerste kind.
  Ze doet haar werk vakkundig en goed. Ze weet snel haar draai te vinden in ons huis , en ze is super lief voor onze poezen. Wij willen haar graag bedanken voor de fijne zorg.
  Dank je wel !

 23. Toen je de eerste dag bij ons kwam nam je de leiding op een rustige, natuurlijke en prettige manier.
  Je kon ons veel en duidelijk vertellen over wat Adrijana nodig had. We zijn ontzettend blij met je professionele en enthousiaste houding die zich vooral kenmerkte in de persoonlijke aandacht voor mij, je kennis en vele ervaring. Je hebt ons zoveel adviezen gegeven hoe om te gaan met Adrijana, en hoe haar te verzorgen. Het belangrijkste was dat je ons hebt geleerd hoe we haar gedrag moesten interpreteren en vertalen, en dat wij mogen vertrouwen op onze intuïtie.
  Dank je wel dat je hebt bijgedragen aan de eerste dagen van Adrijana op deze wereld, en voor de emotionele en verzorgende steun in deze pittige maar ook zo mooie tijd !
  Veel liefs Ivona, Vincent en Adrijana xx

 24. Wij zijn heel blij dat Esther voor een tweede keer bij ons heeft gekraamd.
  Wij hebben genoten van haar goede zorgen, en onze oudste zoon heeft zich ook prima vermaakt ;-).
  Ik zou dan ook iedereen aanraden om hun kraamzorg te laten verlenen door Esther Luyt.
  Lieve groet Jamie, Steven, Daniël en James

 25. Esther is zeer professioneel, we hebben veel van haar geleerd.

 26. Esther heeft ons informatie, handvatten en vertrouwen gegeven om zelfstandig verder te gaan na de eerste week kraamzorg, waarin we haar zorg hard nodig hadden! Esther kon goed inschatten wat wij, onze eerste dochter, het huishouden én de huisdieren nodig hadden. Ze wist snel haar weg in ons huis te vinden en nam voldoende afstand wanneer daar behoefte aan was. Hoewel ik het me op dag 5 absoluut nog niet kon voorstellen dat we het zonder Esther zouden gaan doen, voelde ik me er op dag 7 helemaal klaar voor. Bedankt Esther, ik zou je aan iedereen aanraden! Martin, Sanne en Otte

 27. Esther is heel erg vakkundig en geeft duidelijke uitleg. We hebben veel steun aan haar gehad, zeker omdat het onze eerste is…………..We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen !

 28. Esther is een lieve, ervaren kraamverzorgster. Ze vindt snel haar weg in je huis waardoor je alles makkelijk aan haar uit handen geeft. Ze is eerlijk en transparant en zegt wat ze vindt. Ze heeft ons veel vertrouwen gegeven als kersverse ouders.
  Liefs van Cas, Han en Jori

 29. Het was fijn hoe snel de kamer weer op orde was na onze (thuis) bevalling. De week is snel gegaan en we kijken hier heel erg goed op terug.
  Je hebt iedereen verzorgd en had daarbij door wat een ieder ( vooral de kraamheer 😉 ) nodig had.
  Je hebt ons nieuwe dingen geleerd al was het onze tweede, dat vinden we heel leuk .
  Daarnaast kon je goed inschatten wanneer ik/we even alleen wilde(n) zijn.
  Bedankt !

 30. Dankjewel Esther voor de goede zorgen voor onze Kiki !
  Dankzij jouw ervaring, kennis en fijne zorg konden wij ons helemaal op ons meisje richten.

 31. Beste Esther
  Dank je wel voor al je goede en lieve zorgen en informatie tijdens onze kraamweek.
  Het was fijn om weer even op weg geholpen te worden, en we zijn er klaar voor het nu weer zelf te gaan doen.
  Lieve groet, Steef en Geranne
  Ivan, Réan en Christer

 32. De zorg als prettig ervaren.Esther heeft ons goed op weg geholpen & ons daar vertrouwen in gegeven.
  De zelfstandigheid van ons “gewende” leventje, maakte even de aftasting wat de wensen & aandeel is van beide partijen, maar naar mijn/onze mening is dat gelopen zoals voor ons fijn is.
  Bedankt hiervoor !

 33. Hilde,Jordy en Abby-Bo 26 juni 2017 at 18:01 Beantwoorden

  Heel erg tevreden over de zorg die Esther aan mij en de baby heeft gegeven.
  Esther is heel duidelijk en professioneel. Top !!
  Lieve groet Hilde, Jordy en Abby-Bo

 34. Ik heb een hele fijne kraamperiode gehad van 3e kindje. Goed kunnen bijkomen zodat ik langzaamaan weer zelf aan de gang kan, en daar ook vertrouwen in heb !
  Bedankt Esther !!

 35. Goede, duidelijke en directe zorg ontvangen. Alle vragen kunnen gesteld worden, ook meerdere keren.
  Daardoor een goede start om het vanaf nu met z’n drieën te doen ( + Jan 😉 )
  Martijn, Maaike en Anna.

 36. De gehele kraamzorg als zeer prettig ervaren.Esther speelt perfect in op de behoeften van het gezin , is ervaren & zeer deskundig.
  Esther dank voor de perfecte zorg namens ons allemaal !
  Daphne , Bernd , Boyd en Magalie

 37. Aida & Martijn ten Hoeve 26 april 2017 at 07:53 Beantwoorden

  Bij ons eerste kindje hebben wij geen kraamperiode gehad omdat ze te vroeg geboren was en vlak erna erg ziek geweest is. Hierdoor waren wij vastbesloten dat we volop wilden genieten na de geboorte van ons 2de kindje. Dankzij Esther kwam dat helemaal goed! Wat een rust heb je bij ons gebracht.. je hebt ons veel geleerd in de dagen dat je bij ons thuis was en we hebben echt een fijne eerste week gehad! Bedankt hiervoor!
  Groetjes Martijn, Aïda, Loïs en Chloë

 38. Dankzij Esther hebben wij een fijne kraamperiode gehad , waarbij wij elke dag weer meer bijgeleerd hebben.
  Esther heeft oog voor het belang van moeder en kind en is zeer professioneel , daarbij is het een fijne en lieve vrouw om in huis te hebben .

 39. Beste Esther
  Bedankt voor alle goede zorgen . Elin doet het super en we hebben een goede start gehad .
  Nick , Eveline , Ilvy , Mille en Elin

 40. Ik heb veel geleerd van Esther , vooral over de borstvoeding.
  Bedankt voor alle Kennis !!

 41. Esther is zeer deskundig en heeft heel veel kennis.
  Ze geeft je weer zelfvertrouwen , als je het even niet weet.
  Esther ontzettend bedankt voor de goede zorgen ! We vonden het weer heel fijn om jou als kraamverzorgende te “hebben”
  Lex , Sandra , Lune en Loa

 42. Our second child was born in the beginning of March. Esther was our Kraamzorg, recommended by a friend, and we felt really blessed ! Esther transmits a very good vibe to the baby and the parents. She’s a very enjoyable person with a good spirit and sense of humor. So we had relaxed first days but we also keep up the good work based on the knowledge Esther shared with us. We highly recommend Esther Luyt if you’re looking for a Kraamzorg !

 43. Hoi Esther,

  Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de geweldige kraamzorg na de geboorte van onze zoon Bryden. Bij de kraamweek van Jaycee hadden we al heel veel van je geleerd, maar nu bij Bryden heb je ons weer handige tips en trucs gegeven! Ik hoop dat je nog veel ouders een goede opstart mag geven met hun pas geboren baby. Bedankt!

  Groetjes Leonie

 44. Couveuse nazorg gekregen, daardoor minder kraamzorg ontvangen en zelf al veel mogen leren in t ziekenhuis, maar zeer tevreden met de andere kijk en praktische tips van Esther.

 45. Beste Esther
  Hartelijke dank voor alle goede zorgen , tips & trics.Ook namens Judith bedankt voor alle aandacht.
  Veel succes met alles , en wie weet komen we elkaar nog eens in de stad tegen.
  Hartelijke groet ,
  Geke , Dirk Judith en Mark

 46. Rianne , Patrick en Emma 26 januari 2017 at 19:05 Beantwoorden

  Afgelopen 15 november 2016 ben ik bevallen van een prachtige dochter. Vanwege een moeilijke en langdurige bevalling heeft deze uiteindelijk in het ziekenhuis per spoedkeizersnee plaats moeten vinden. Een groot deel van de ‘nazorg’ heeft hierdoor in het ziekenhuis plaats gevonden. Onze kraamverzorgster, Esther, kwam meerdere malen op bezoek in het ziekenhuis om te kijken hoe het met ons ging, daarnaast ook om te bespreken waar onze behoefte zou liggen voor de verdere zorg thuis. Dit persoonlijke contact maakte dat zij erg betrokken was omtrent onze situatie. Eenmaal thuis kon de zorg verder worden opgepakt en heeft de nadruk vooral gelegen op het geven van de borstvoeding. De inzet heeft geresulteerd dat mijn dochter heel goed de borstvoeding heeft weten op te pakken en ook ik als moeder hier handig in ben geworden. Voor ons een positieve ervaring en we kijken met plezier terug op deze bijzondere kraamtijd.

 47. Lieve Esther,ontzettend bedankt voor de fijne en kundige begeleiding in onze kraamweek.
  Je hebt ons ontzettend goed op weg geholpen om Jacob te leren kennen , te verzorgen en te voeden.
  Ik heb volledig vertrouwen in onze start met z’n drieen !
  Liefs Lotte , Hajo & Jacob

 48. Esther is een kraamhulp die duidelijk en direct is. Ze heeft veel kennis en verstand van zaken, wat erg prettig was. Voor onze kleine man en dochter was ze heel lief.

 49. We hebben veel geleerd, je bent erg duidelijk en windt er geen doekjes omheen.
  Dat geeft duidelijkheid.
  Je hebt ook aandacht voor alle emoties die mee spelen bij zo’n eerste periode.
  Ook was je erg lief voor onze poezen , zij waren hier ook erg blij mee 😉
  Dank je wel !!

 50. Beste Esther,
  heel erg bedankt voor je goede zorgen. Je heldere tips en uitleg waren heel erg fijn.
  Door jou hulp wisten we precies hoe we in moesten spelen op wat er gebeurde bij Steijn en waarom dit anders was dan bij ons eerste kindje.
  Niels heeft het nog steeds over de mevrouw die kwam kijken of Steijn poep had en altijd een thermometer had.
  Heel erg bedankt voor alles!

  Groetjes Dennis, Annemarie, Niels, Steijn en Doby

 51. Hartelijk bedankt voor de fijne week Esther!
  Dankzij jou loopt de borstvoeding op rolletjes.
  En ondanks dat het onze tweede is heb ik van je nuttige tips veel geleerd.
  Bedankt voor de flexibiliteit en je inzet om alles zo goed mogelijk uit te leggen.

  Veel liefs,
  Nick, Sam, Levi-Loïs en Cruz

 52. Lieve Esther,

  Hartstikke bedankt voor jouw goede zorgen voor onze kleine man Kai, maar uiteraard ook voor Niels, Lynn en mij!
  Ik vond jouw directe aanpak en jouw kordate optreden erg prettig.
  Ondanks dat dit onze tweede is en je denkt een heleboel te weten, heb ik nog ontzettend veel van je geleerd! Ik heb mijn kraamweek als super fijn ervaren!
  Nogmaals ontzettend bedankt!
  Lieve groetjes van Niels,Lynn, Kai en Lilian

 53. Lieve Esther
  Heel erg bedankt voor al je goede zorgen . Wij hebben mede dankzij jou een heerlijke kraamweek gehad . Je informatie , maar zeker ook je gezellige aanwezigheid zullen we niet vergeten . We hopen dat je in de toekomst nog heel veel ouders&baby’s blij zult maken.
  Heel veel liefs ,
  Mark, Paula, Ebba, Rune en Filia

 54. Het was een erg prettige ervaring . We zijn erg blij dat je geduldig bent en het geen probleem vindt bepaalde zaken meerdere keren te vertellen ! Het “onthouden ” is in de kraamtijd niet altijd even gemakkelijk 😉

 55. Caitlin Nick en Fenna 24 augustus 2016 at 11:18 Beantwoorden

  Zeer fijne kraamtijd gehad door de persoonlijke zorg en de duidelijke uitleg . Zelfs nadat we eerst 3 dagen in het ziekenhuis waren heeft Esther ons in een relatief korte periode veel kunnen leren .Hierdoor hebben we veel vertrouwen gekregen om als kersverse ouders het helemaal zelf te doen.

 56. Jascha, Willemijn en Morris 21 augustus 2016 at 12:49 Beantwoorden

  Esther hebben we ervaren als een geweldige kraamhulp. Ze heeft ons meer dan goed op weg geholpen, vooral ook met de borstvoeding. En ze heeft er voor gezorgd dat wij konden genieten van onze mooie zoon en we ons niet druk hoefden te maken over het huishouden. Esther denkt ook goed na over onze gezondheid, d.w.z. middagslaap en fruitsapjes. Daarnaast was ze erg goed bereikbaar en stond ze in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan.

 57. Sofie, Barry en Quinn 20 augustus 2016 at 13:27 Beantwoorden

  Het was een hele prettige week met Esther in huis bij de komst van onze tweede.
  Esther is duidelijk en direct op een prettige manier. Ook voor onze oudste was zij erg lief en zorgzaam.
  Toch weer veel geleerd ook al is het ons tweede kindje.
  Wij zouden Esther zo weer in huis willen mochten we nog een kindje krijgen. Ze is heel ervaren en het voelt heel natuurlijk om haar in huis te hebben rondlopen!

 58. Kijk met veel fijne en warme gevoelens terug naar de zorg die ik heb mogen ontvangen tijdens mijn kraamperiode.
  De week had van mij veel langer mogen duren !
  Zal moeten wennen dat je er niet meer bent …….

 59. Erg fijne kraamperiode.
  Na een vervelende start in het ziekenhuis , maar super blij met het bezoek van Esther in het ziekenhuis , is de borstvoeding goed op gang gekomen.Ook bij thuiskomst erg prettige zorg voor mij en de kleine man !
  Dank je wel !!

 60. Esther gaat heel erg mee met de wensen en gewoonten van het gezin. Is duidelijk en betrekt ook de andere gezinsleden bij de nieuwe situatie.
  Wij hebben een fijne kraamweek gehad ! Zeker een aanrader !!

 61. Esther is een fantastiche kraamhulp waardoor de kraamperiode voor mij een stuk aangenamer werd. Zowel ikzelf als de rest van het gezin hebben haar aanwezigheid als zeer positief ervaren , op alle vlakken.
  Hoewel er geen verbeterpunten of opmerkingen waren , vond ik het erg fijn dat Esther na een paar dagen aan me vroeg of ik nog dingen miste. Hierdoor was een deur geopend , mochten er wel verbeterpunten geweest zijn.
  Ik beveel Esther aan iedereen aan .

  Esther we gaan je missen !!

 62. Ik heb een hele fijne kraamtijd gehad door de goede zorgen van Esther. Ze heeft me uitstekend begeleid in de borstvoeding en overige zorg van onze zoon. Mochten we ooit nog een kraamtijd meemaken bij een tweede kindje , zou ik graag weer gebruik maken van de goede zorgen van Esther.

 63. Esther was onze kraamverzorgende vanaf 15 april jl.ze heeft ons veel verteld en mij goed geholpen bij het op gang komen van de borstvoeding. Hier hebben we , nu de kraamzorg is afgelopen , veel profijt van.
  Esther is een fijne persoonlijkheid: ze is warm met veel liefde voor het vak en streng wanneer nodig 🙂
  Ook hebben wij erg genoten van de ontbijtjes op bed.
  Mocht er ooit een tweede kind komen , dan vragen we haar zeker weer !

 64. Esther is een hele ervaren kraamverzorgende. Wij waren hier heel erg blij mee aangezien wij wat opstart problemen hadden met de voeding. Hier heeft zij dan ook echt alles aan gedaan om het toch goed te krijgen. Ook hebben wij (aangezien het ons eerste kindje is) veel van haar geleerd. Esther bedankt voor alles!

 65. Esther is een hele prettige kraamverzorgende.
  Zij is duidelijk in haar communicatie ,en hield rekening met onze wensen.
  Het is ons eerste kindje , dus we moesten nog een hoop leren .Esther heeft ons met veel geduld alles uitgelegd en laten zien.Daarbij waakte ze er ook nog voor dat we onze rust konden pakken.
  Toen het aan het eind van de week zo goed ging dat we alleen verder konden , voelde Esther dit goed aan en verkorte zij haar zorg bij ons.
  Wij zijn erg tevreden en raden Esther dan ook zeker aan !

 66. Esther is een hele ervaren kraamverzorgende die goed weet wat ze doet.
  Wij hebben, gezien het ons eerste kindje betreft, veel van haar geleerd,
  en gaan de aankomende periode met vertrouwen tegemoet.

 67. Bedankt voor de kraamzorg zo vlak na de geboorte van ons eerste kind! Fijn dat je zo onwijs betrokken was tijdens de bevalling. Ook tijdens de periode in het ziekenhuis, op bezoek kwam en geholpen hebt om op een goede manier weer vanuit het ziekenhuis thuis te komen 🙂
  We hebben ontzettend veel geleerd van je en hebben mede dankzij jou een heerlijke kraamperiode gehad. Super!
  Liefs, Annewil, Berend en Boaz

 68. Lieve Esther
  Bedankt voor de gezellige, leerzame en onvergetelijke kraamperiode !!
  Wij kijken hier terug naar een fijne eerste week met onze Quinn.
  Jouw ervaring en kennis hebben hiervoor gezorgd !
  Liefs Kevin , Kaylie en Quinn

 69. Tijdens mijn kraamperiode had ik opstartproblemen met het geven van de borstvoeding. Esther heeft zich waanzinnig ingezet om me te helpen om de borstvoeding onder de knie te krijgen. Daarnaast was het erg prettig dat ik me de eerste dagen goed kon richten op het herstel na de bevalling. Door de goede zorgen van Esther kon ik de rust krijgen die ik nodig had in de eerste paar dagen. Via deze weg: nogmaals bedankt Esther!

  Liefs,
  Sandra, Daniel en Julie

 70. Esther is een hele fijne, betrouwbare en deskundige kraamverzorgende. Ze heeft een positieve benadering wat erg prettig is als je voor het eerst het avontuur als ouder aangaat. Ze heeft ons met veel zelfvertrouwen achtergelaten !
  Dank je wel Esther !

 71. Lieve Esther,

  Ontzettend bedankt voor de week kraamhulp!
  Wij waren heel erg blij met jou.
  Zoveel ervaring, informatie en weetjes…
  Wij hebben er echt veel aan gehad.
  De goede zorg voor moeders was ook top.
  Dat had ik echt nodig na een heftige en zeer
  zware bevalling.
  Je zorgde ervoor dat moeder dr rust pakte
  en de vitamines binnen kreeg door de heerlijke
  fruitcocktail
  Nogmaals bedankt voor de mooie en heftige
  week!!
  Veel liefs van Jeroen, Thaila & Levi

 72. Ik heb niet een makkelijke zwangerschap gehad.Met name op emotioneel vlak.Een nieuw leven verwelkomen terwijl je ook afscheid moet nemen van je zus, is heel dubbel.
  Esther heeft er voor gezorgd dat mijn kraamweek als een warme deken voelde waar een lach en een traan de ruimte hadden.Zeer kundig in haar vak.Waardoor zelfvertrouwen van de kraamvrouw groeide..
  Lieve Esther hartelijk dank voor al je steun,zorg,begrip en geduld.Je bent in alle opzichten een topper.
  Nogmaals dank! ook namens mijn gezin en familie.

 73. Douwe en Barbara Sijsma Veldmaat 19 oktober 2015 at 15:09 Beantwoorden

  Esther is een zeer bekwame en vakkundig kraamhulp, die van aanpakken weet. Bij een derde al helemaal ideaal. Esther is prettig in de omgang en zorgt er ook voor dat de moeder haar rust pakt.

  Heel veel dank!

  Barbara en Douwe

 74. Onze tweede was, net als zijn zus, te vroeg geboren. Daarom ben ik met onze kleine man ruim een week in het ziekenhuis geweest. Ik dacht daar alles wel geleerd te hebben en -omdat het de tweede is- ook al veel te weten over o.a. borstvoeding, verschoning en badderen.
  Door Esther heb ik alsnog ontzettend veel geleerd! Daarom wil ik je bedanken voor alle waardevolle tips die ik van je mocht krijgen. Dat we samen de borstvoeding af hebben kunnen stemmen op onze kleine, daar ben ik (zijn wij) ontzettend dankbaar voor!

 75. Esther is een fijne kraamhulp die weet van wanten.
  Na de geboorte van ons eerste kind hadden wij een kraamhulp die niks wist van borstvoeding. Dat wilden we dit keer anders want ik wilde heel graag bv geven. Esther heeft mij daar heel goed bij geholpen en mij gesteund. Met als resultaat dat ik nu alweer twee weken, zelfverzekerd ;), borstvoeding geef.
  Ook met onze zoon van 2 klikte het goed, hij ging liever met Esther naar het park dan met zijn vader.
  Bedankt voor de goede zorgen Esther!

 76. Bram en Elinor van de Gevel 18 juli 2015 at 18:31 Beantwoorden

  Wat een fantastische kraamhulp! Wij wilde graag een kraamhulp waarmee het klikte en hiervoor niet voor een grote organisatie maar een zzp’er gegaan (via 1 op 1) en daar zijn we zeer tevreden over.
  Van de heerlijke fruitsapjes tot super hulp met de kleine en ons zelf, helemaal geweldig. Wij zijn zeer tevreden en gelukkig met de afgelopen week. Super bedankt Esther!

 77. Beste Esther, wederom bedankt voor de fijne zorg die je hebt gegeven na de geboorte van Tessa. Je zorg hebben wij ervaren als professioneel en prettig. Iemand die vooruit kan denken en zo de eerste dagen van hectiek soepeler laat verlopen. Met allerlei vragen kon ik bij je terecht. Heel erg bedankt! Hartelijke groet, Jessica, Nick, Finian en natuurlijk Tessa. P.s. de befaamde fruithapjes mis ik nu al!

 78. Familie Kruijswijk 1 juli 2015 at 13:37 Beantwoorden

  Lieve Esther,

  Via deze weg ook nogmaals dank voor je goede zorgen in ons gezin ! Je kwam onverwachts om iemand te vervangen en we waren erg blij met jou ! Bijzonder ook dat je op een avond in de auto sprong omdat het hier niet lekker liep. Het was gezellig met je en het voelde al snel vertrouwd. Ook de lekkere dagelijkse fruitcocktails zullen we niet vergeten;)

  Liefs,
  Jaap, Joanne, Ezra en Jael

 79. De kraamweek van onze derde was erg ontspannen. Ik kon genieten en uitrusten met de baby door jouw maatwerk en professionaliteit. Ik had graag eerder geweten dat kraamzorg ook zo kan… Dank je wel voor al je hulp!

 80. Beste Esther,

  Het is weer een tijdje geleden maar ik wil je heel graag bedanken voor de fijne kraamperiode! De tips die je hebt gegeven hebben zoveel rust gebracht. De eerste dag dat je kwam (dag 4) waren we een heel ander gezin en de dag dat je wegging hadden we weer het gevoel dat we alles aan konden. P.s de heerlijke fruitcocktails worden hier nu ook gemaakt en de hele familie geniet ervan :))

 81. Lieve Esther,

  Het is stil in huis zonder jou …

  Het was de derde keer dat je bij ons de kraamzorg hebt verleend. Het was weer zo vertrouwd ! De oudste twee kinderen vonden het ook een feest dat jij een week bij ons bent geweest. Terwijl ik mijn aandacht in de kraamweek meer aan de nieuwste aanwinst moest geven, gaf jij de andere kids extra veel aandacht. Je hebt er drie keer voor gezorgd dat wij een hele fijne en ontspannen kraamweek hebben gehad. Veel dank daarvoor. Esther, je bent een topper !!!

  Veel liefs, Randolph, Frederique. Valentine, Reinoud en Alexander

 82. Lieve Esther. Wat een feest dat jij de afgelopen week voor een tweede keer de de kraamzorg voor ons kon en wilde verzorgen. Je brengt zoveel rust, professionele hulp en informatie en je bent ook nog eens ontzettend lief en gezellig! We hebben ontzettend genoten van je aanwezigheid en we zullen je missen! Veel liefs en een dikke zoen, Jolanda, Peter, Beer en Boef

 83. Lieve Esther,
  In 1 woord ben je echt geweldig als kraamverzorgende. Wat ben ik blij dat ik jouw als kraamverzorgende heb genomen. Ten eerste ben je een hele lieve/warme vrouw, vriendelijk, spontaan, lief en kijkt echt naar wat jij als kraamvrouw nodig hebt. Mijn start was iets anders dan verwacht, maar vond het geweldig dat je meteen de volgende dag naar mij toe bent gekomen in het ziekenhuis, toen je het hoorde.
  Je hebt mij zo ontzettend veel geleerd, alle vragen waren welkom en niets was te gek voor je. Het leek me allemaal zo moeilijk, maar door al jouw uitleg ging alles vanzelf. Ik was in het begin heel onzeker hoe ik de dingen allemaal moest aanpakken als alleenstaande moeder, maar ook het eerste kindje. Door jou heb ik zo n zelfvertrouwen gekregen in de verzorging van mijn mooie meid. Je hebt veel verstand en inzicht in alle vlakken. Je denkt mee in oplossingen zoeken. En kijkt vooruit zodat ik al weet wat ik kan verwachten.
  Je nam alles zo goed met mij door, dat ik zelfs s ’nachts precies wist hoe ik het het beste en makkelijkste kon gaan doen.
  Esther ik wil je ontzettend bedanken voor alles. En vind het echt heel erg jammer dat mijn kraamtijd afgelopen is. Ik zal je zeker aan al mijn kennissen en vrienden die in verwachting zijn adviseren.
  Dank je wel.
  Groetjes Anna

 84. Wij zijn heel tevreden en blij met de manier waarop Esther in ons gezin aanwezig is geweest. Ze had goede adviezen en bracht het op een prettige manier. Ze heeft oog gehad voor ons allemaal, en dat maakte dat ik me (als kraamvrouw) vrij voelde om de rust te pakken die ik nodig had. Dank je wel Esther voor je goede zorg!
  Maurice & Janet, Jurre (5), Ference (4) en Fianne (0)

 85. Whitney van der Kamp 20 maart 2015 at 12:54 Beantwoorden

  Esther is een super gezellige vrouw ! En weet duidelijk waarover ze praat . Erg uniek met de heerlijke fruitdrankjes , en erg zorgzaam. Esther heel erg bedankt voor de zorg , als we een tweede erbij krijgen ben je de eerste die ik op bel !! Wesley , Whitney en Jayden

 86. Esther kwam bij ons voor de tweede keer , na een hele plezierige ervaring bij ons eerste kindje Anna. Ook deze keer bij onze dochter Eline was wederom een hele fijne ervaring. Esther gaf goed advies hoe Eline te verzorgen , verwende ons met ontbijtjes op bed, Anna was dol op haar en niet onbelangrijk de poezen ook. Wat heel fijn aan Esther is, is dat ze een erg ervaren kraamverzorgende is die veel ruimte geeft om te zijn wie je bent. Ze voelt goed aan hoeveel zorg / begeleiding je nodig hebt en is er echt voor het hele gezin.

 87. Lieve Esther,
  Dank je wel voor alle goede zorg tijdens onze kraamweek! Je gaf ons, na een onzekere periode in het ziekenhuis direct de eerste avond al zoveel zelfvertrouwen dat onze Tim daarna geen ‘bijvoedingsflesje’ meer nodig heeft gehad 🙂
  De rest van de week heb je voor ons allemaal goed gezorgd, de oudste was dol op je en steeds weer blij als je er was om met haar te komen spelen. Je tips over Tim waren zeer welkom.
  Wat ook heel bijzonder was, was dat je in het ziekenhuis al op bezoek bent geweest en ook na de kraamperiode nog tips wilt geven, dat maakt het heel persoonlijk.
  Groetjes van ons allemaal.

 88. Beste Esther,

  We waren erg blij dat de Kraamvogel jou gestuurd had. Vaak heb je bij zo’n grote organisatie met meerdere mensen te maken. Daarom waren we ook erg blij dat we acht dagen gebruik mochten maken van jouw diensten.

  We hebben deze acht dagen als bijzonder prettig ervaren. Met name jouw directheid en humor zullen we missen, maar natuurlijk ook jouw goede zorg en de heerlijke fruithapjes!

  Als we het geluk mogen hebben in verwachting te raken van een tweede dan zullen we zeker contact met je opnemen!

  Dank hiervoor en heel veel succes!

  Natascha en Michiel

 89. Lieve Esther,

  Wat had ik jou graag 3,5 jaar eerder leren kennen.
  Door jou werd het verschil in zorg pas echt zichtbaar.
  Dankzij jou heb ik een fantastische kraamweek gehad.
  Jouw duidelijkheid werkte voor ons heel prettig.
  Vandaag was je laatste dag bij ons. Ik meen het als ik zeg dat
  ik je morgenochtend echt even zal missen. Een eerlijk is eerlijk :
  ik zal niet alleen jou missen maar ook je fruitcocktail

 90. Lieve Esther,

  Hartstikke bedankt voor het verzorgen van mijn kraamweek van mijn derde kindje Evi.
  Rust is een kernwoord voor deze tijd.
  Je hebt gezorgd voor mijn rust, door voor mijn twee andere kinderen te zorgen. Zelf s avonds konden de pootjes omhoog met een goed gevulde fruitcocktail.

  Veel liefs
  Freek, Vanessa, Floortje, Sieb en Evi

 91. Lieve Esther,

  Via deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor ons fantastische kraamweek. Het was een genot om jou als kraamverzorgende om ons heen te hebben. In mijn vorige kraamtijd heb ik genoten, maar deze kraamtijd overtrof de vorige qua verzorging, rust en kennis. Wat bestaat er een verschil in kraamverzorgende, jij behoort tot de top! Ik was bij wijze van spreken op dag 3 al aan het rekenen hoeveel dagen je al was geweest en hoeveel dagen we nog van je mochten genieten!
  Op dag 8 was het dan ook tijd voor jou om ons te verlaten en door je doortastende opbouw in de kraamweek kunnen we dan ook deze fantastische week afsluiten. We zullen je rust, reinheid, regelmaat en je fruitcreaties missen! Ga zo door. En als er ooit een derde komt… kom jij dan ook weer?

  Liefs, Ron, Lotte, Stijn en Duuk (beter bekend als Rupsje Nooitgenoeg)

 92. Lieve Esther,
  We willen je graag ontzettend bedanken voor het kramen bij ons. Het was te merken dat je veel ervaring hebt. Al jou tips en trucs waren erg welkom. Vooral jouw begeleiding omtrent de borstvoeding was ons zeer waardevol. Zo subtiel aangepast aan de situatie van ons kleintje; “nee ik mocht maar 30 cc kolven anders ging het te snel voor hem.” Daar kan wat ons betreft geen lactatiekundige tegenop!
  Het meest ontroerend vond ik jouw eerste momenten met ons mannetje. Hij was die eerste ochtend na zijn geboorte klaaglijk aan het huilen en jij ging rustig bij hem zitten, hield met één hand zijn handen vast en met jouw andere hand gaf je lichte druk op zijn lijfje. Je begrensde hem, zoals mijn baarmoeder 9 maanden lang voor hem had gedaan. Verder praatte je begripvol tegen hem en liet hem zijn verhaal vertellen.
  Dank je wel hiervoor! En heel veel succes verder! Bert, Nathalie, Elin en Fenn

 93. Lieve Esther,

  Eerste week alleen thuis zonder jouw hulp zit er alweer op. Wat vliegt de tijd zeg…..
  2 dagen na mijn uitgerekende datum vroegen wij aan jou of je bij ons wilde kramen omdat wij enorm veel goede en positieve dingen over jou hadden gehoord…
  Je wilde gelukkig bij ons kramen, en ja hoor, midden in de nacht konden we je op bellen omdat de bevalling was begonnen en binnen een half uur stond je in mijn slaapkamer.
  Je bracht een rust met je mee…
  Tijdens de kraamweek bleef die rust om je heen hangen en dat bracht je op ieder van ons over…
  Je hebt aan mij en aan David laten zien dat de kraamweek ook anders kan> en dat was genieten voor ons.
  Ik heb er eigenlijk geen woorden voor wat je voor mij, voor ons hebt gedaan en daar wil ik, wij je enorm voor bedanken!!!
  En natuurlijk wil ik ook iets kwijt over je overheerlijk fruitcocktails 😉
  Je hebt niet alleen mij in de watten gelegd, maar iedereen van het gezin.

  Lieve Esther, dankjewel!

  Liefs, David, Jojanneke, Sem en kleine Finn

 94. Lieve Esther,

  Wat is de kraamweek omgevlogen zeg! Inmiddels moeten we het al bijna een week zonder je doen..
  Bedankt voor je goede verzorging, de vele tips en handige informatie, de heerlijke fruitcocktails en het gezellige kletsen!
  Dankzij jou was het een hele ontspannen kraamweek.

  Liefs,
  Arjen, Marianne, Sarah en Judith

 95. Freek, Hillie en Josephine 6 augustus 2014 at 19:21 Beantwoorden

  Lieve Esther,

  Na een roerige tijd in het ziekenhuis was jij echt even onze rots in de branding. De eerste dagen thuis waren erg emotioneel en gelukkig was hier alle ruimte voor bij jou. Je hebt een fijne en nuchtere kijk op de kraamzorg en het leven in zijn algemeen. Het is jammer dat we maar 5 dagen van je aanwezigheid hebben mogen genieten maar waren blij met elke dag 🙂
  Het gaat inmiddels ook een stuk beter met ons alle drie en zijn zelfs even naar buiten geweest vandaag! We houden je advies goed in ons achterhoofd en bouwen het langzaam op.
  Ontzettend bedankt voor alles en hopelijk tot een volgende kraamtijd!

  Lieve groetjes,
  Freek, Hillie en Josephine

 96. Beste Esther,

  Helaas gaat zo’n kraamweek erg snel voorbij! heb erg genoten van je grote hulp en het lekkere kletsen. Je zorgde goed voor ieder in huis. Je was een soort van tweede mama voor me 😉
  Het is een ontspannen weekje geweest, zeker met de zorg voor onze eerste dochter, die door alle hectiek ( verhuizing/ bevalling) erg moest wennen aan alles. Heel erg bedankt voor alle hulp!
  Veel succes en geluk,
  Liefs Rosalie, Mike, Emily en Chiara

 97. Lieve Esther,
  Via deze weg nogmaals bedankt voor een heerlijke week na Laura’s geboorte!
  Je hebt ons op een hele ontspannen manier geholpen en dat heeft ons zó goed gedaan.
  Het was ook erg fijn om te zien hoe leuk je met Loïs omging.
  We wensen je alle succes en geluk toe. Liefs van Brian, Marijke, Loïs en Laura

 98. Nemo,Miriam,Tigo en Riff 3 juli 2014 at 21:13 Beantwoorden

  Beste Esther,

  Wat hebben wij een prettige eerste paar dagen gehad mede dankzij jou!
  De rust,de warmte en de liefde voor het vak straal je uit.
  We vonden het ook erg jammer dat je niet de gehele kraamperiode bij ons kon afmaken.
  Men heeft het hier over de fruitshakes en dat zijn echte aanraders, die missen we nog dagelijks.
  Voor iedereen heeft Esther oog, niet alleen voor de kraamvrouw maar ook voor het gezin die er bij aanwezig is.
  Alles konden we vragen. Zelfs onze zoon Tigo even naar school brengen was niet te veel gevraagd!
  Ga zo door Esther dan zul je vele gezinnen blij maken en mocht er een 3e kindje komen dan weten we je echt te vinden en hopen dan ook dat we een voorkeursgezin mogen worden.

  Groetjes Nemo,Miriam,Tigo en onze nieuwste aanwinst Riff

 99. Lieve Esther,
  Wat een bijzondere tijd waren de afgelopen 12 dagen Kraamzorg van jou! Elke ochtend het zonnetje in huis! En of het nou de zorg voor de grotere kinderen, voor het huis, voor de baby en mij of voor papa betrof, jij overzag steeds alles, gaf uitleg en inzicht en deed dat alles met een glimlach.. 12 dagen achtereen!
  Ik heb met bewondering naar je gekeken en nog nooit zo ontspannen de kraamperiode beleefd. Dank je wel daarvoor, je was een engel op ons pad. Maar wel 1 met beide benen op de grond : )
  Heel veel succes met je prachtige werk! Alle liefs, Sanne Jeroen, Julie, Sophia en Imre.

 100. Lieve Esther, toen was onze kraamperiode voorbij…..
  Wat is de tijd snel gegaan en wat hebben we veel van je geleerd.
  Je hebt een bepaalde rust over je heen, dat is zo fijn. We voelden ons allemaal bij jou op ons gemak.
  Je bent een ware vakvrouw, niets is te gek.
  Ontzettend bedankt voor jouw goede zorgen, wij zullen jou nooit vergeten.
  Veel liefs en een dikke zoen

  Roy, José, Loa en je kleine vriend Nino!

 101. Beste Esther,

  Ontzettend bedankt voor de goede zorgen tijdens de kraamweek!
  Erg fijn om zulke goede uitleg te krijgen over de verzorging van Milan. Met een gerust hart kunnen we het nu zelf doen 🙂 Ik vond het ook erg prettig dat je iedere ochtend keurig op tijd was! En de fruitsmoothies waren heerlijk. Die probeer ik erin te houden!

  Het is ons allemaal zeer goed ‘bevallen’!

  Liefs Melroy, Linda & kleine Milan

 102. Ontzettend bedankt voor de fijne kraamweek! Vandaag heb je ons “losgelaten” en gaan wij het als gezinnetje zelf verder doorpakken vol zelfvertrouwen na een geweldige kraamweek met jou!.Ons doel: volledige borstvoeding, is na deze kraamweek voor volle 100% bereikt!
  We hebben veel kunnen leren van jou tips en trucs! En dit alles uitgelegd op een concrete, duidelijke manier. Je bent op en top een professional: je sluit aan bij de wensen van de ouders, maar wanneer het beter is een andere weg te proberen, bespreek je dit ook en leg je uit waarom, je geduld, je zorgzaamheid.
  Onze kleine Tessa gaf ons het idee, dat manier A de aanpak was maar een dag later was alles weer anders. En jij kwam weer met goede adviezen, die aansloten bij de zorg voor Tessa en ook voor mams!
  Wat wij ook als prettig ervaren hebben, is dat je ook papa niet vergeet en rustig de tijd neemt om ook te vragen hoe papa het allemaal ervaren heeft!
  Ik ga je lekkere fruitcocktails na m’n rustuurtje zeker missen !! Pure verwennerij!!! 🙂

  Esther nogmaals bedankt voor de vele goede zorgen!!! Mocht er in de (verre) toekomst gezinsuitbreiding gaan komen, sta jij bij ons boven aan ons lijstje!!

  Liefs Erick, Marielle en Tessa

 103. Lieve Esther,

  Bedankt voor alle goede zorgen, je flexibiliteit en dat je zo lief voor Emma, Daan en mij was!

  Dit keer heb ik wel van mijn kraamtijd kunnen genieten!!

  Veel liefs,

  Tamara

 104. Bedankt voor alle goede zorgen in mijn kraamweek. Dankzij jouw ondersteuning en professionaliteit is er veel rust en duidelijkheid gekomen. Niet alles verliep even makkelijk maar duidelijk is dat jij veel ervaring hebt en overal wel een oplossing voor aandraagt. Fijn dat je zo allround bent. Lief voor de hond, voor onze zoon Boris en de gezonde cocktailtjes voor mama en papa, jij weet je aandacht goed te verdelen.
  Liefs Yvette, jorick, Boris en Isa

 105. Wat was het weer een genot om jou als kraamhulp te hebben! De rust die jij bracht als tweede kraamhulp bij Boris was, samen met je deskundigheid en je prettige persoonlijkheid, voor ons de reden om jou voor de geboorte van ons tweede kindje weer te vragen onze kraamhulp te zijn. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad!
  Ik kijk héél tevreden terug naar de kraamweek; je zorg voor Jasmijn en mij, je fruithapjes én de interactie met Boris waren super!!! En ook de hulp bij en na de bevalling (dit keer voor het eerst) was prima! Aanwezig wanneer het nodig was, maar op de achtergrond wanneer ik aan mezelf genoeg had.

  Dank je wel! Hopelijk komen er nog veel gezinnen voor je waar jij net zo fijn kraamzorg kan bieden als bij ons.

  Liefs,
  Marnix, Jolanda, Boris en Jasmijn

 106. Wij zijn zo gelukkig geweest Esther te mogen zien blinken na geboorte van mijn kleindochter. Ik heb zelf vier kinderen en ben een beetje jaloers op mijn dochter omdat mijn kraamzorg alles behalve behulpzaam was. Een echt mensen mens en daardoor een extra zesde zintuig die precies aanvoeld wat wel nodig is of niet, waar behoefte aan is word gedeeld, overbodige informatie blijft achterwege………. wat een fantastische ervaring. Ik wens iedereen die zijn of haar roze wolk mag ervaren een Esther ervaring, op die manier kun je de roze wolk nog prettiger ervaren. Dank je Esther, voor deze geweldige ervaring.

 107. Het is een feest om Esther als kraamverzorgende in huis te hebben ! Esther heeft bij onze beide kinderen de eerste week fantastisch geholpen. We hadden haar niet kunnen missen. Het bijzondere aan Esther is dat ze voor het hele gezin klaar staat. Als ik met de baby lag te slapen, ging Esther met onze oudste dochter wandelen naar de speeltuin. Ook de heerlijke fruitcocktails missen wij nog dagelijks. Met Esther als kraamverzorgende kan je rekenen op een fijne eerste kraamweek. Esther zorgt voor rust. Mocht er ooit een derde komen, dan bel ik je meteen. Namens ons allemaal heel veel dank ! Familie Mackay

 108. Esther, dank je wel voor je goede zorgen. We vonden het heel prettig dat jij vanaf dag 1 tot het einde onze kraamhulp was. De (borst)voeding verliep niet helemaal soepel, maar jij hebt kordaat gehandeld en Jent zit nu weer in stijgende lijn qua gewicht. De rust die je uitstraalt en je goede tips hebben ons vertrouwen gegeven in de zorg voor hem.
  Groetjes Maaike

 109. Beste Esther,
  Vandaag de eerste dag alleen is toch wennen. Via deze weg wil ik aangeven dat we allemaal erg hebben genoten van jou als Kraamhulp. Van het ontbijt en de lunch maak jij een feestje, de uitleg en adviezen over en voor onze kleine Feline zijn erg prettig en de rust die je bracht was top!
  Wellicht tot een volgende keer,
  Liefs Jessica

 110. Jeroen, Marieke en Tom 20 augustus 2013 at 10:27 Beantwoorden

  Bedankt voor je fantastische kraamzorg en met name de hulp bij de borstvoeding. Tom drinkt nu als een tierelier (zonder tepelhoedje!) en groeit met de dag.

  Groetjes,
  Jeroen, Marieke en Tom

 111. Hoi Esther,

  Wij willen je bedanken voor de super goede kraamzorg die je ons gegeven hebt. We vonden het heel fijn dat je die week bij ons in huis was. Wie weet tot een volgende keer!
  Groetjes Shane, Leonie en Jaycee

 112. Hoi Esther,

  Bij deze willen we jou erg bedanken voor je goede zorgen, hulp en advies met name betreffende het opstarten van het geven van borstvoeding.
  Ik hoop dat de volgende kraamvrouwen net zoveel plezier van je mogen beleven als wij dat hebben gehad.

  Groetjes,

  Claire, Robin & Ruby

 113. Goedemorgen Esther,

  Ik wil even zeggen dat alles goed gaat hier en vooral ook met onze kleine Jessey, hij drinkt flesjes van 100 ml en gaat goed, alleen wel sneu, want hij heeft nu goed last van krampjes en verder gaat het super met Jessey een erg tevreden kereltje.
  We waren erg blij met je als kraamhulp en was ons goed bevallen en bij deze alsnog heel erg bedankt voor al je goede zorgen en hulp.

  Groetjes,

  Familie Kampert

 114. Hoi Esther,
  Heel erg bedankt voor de fantastische goede zorgen die je ons hebt gegeven na de geboorte v Stijn! Je hulp bij opstarten v borstvoeding was geweldig en je hulp bij het leren kennen v Stijn was heel fijn! Ook de goede verzorging van ons allemaal en de rust die ik daardoor kon nemen heeft ervoor gezorgd dat ik daarna snel weer op de been was. Bedankt voor alles!! Groetjes roos

 115. Letty Coosemans-Kamerling 4 juli 2013 at 19:33 Beantwoorden

  Lieve Esther,

  Bedankt voor al je goede zorgen, luisterend oor en heerlijk fruit hapjes! De kinderen hebben het nog steeds over je en vragen bij iedere zwangere buik die ze zien of je naar die baby gaat!
  Deze kraamweek was geweldig, dank!

  Groetjes Letty

 116. Hallo Esther,

  Hartelijk dank voor alle goede zorgen van afgelopen week! Ik gun iedere kraamvrouw een verzorgende als jij. Jouw rust, kennis en ervaring hebben mij een stuk wijzer gemaakt en dat terwijl ik toch al bijna 4 jaar moeder ben. En het meest bijzondere van al: wat de lactatiekundige van het ziekenhuis niet is gelukt, lukte jou wel. Eindelijk een kind wat uit de borst kan drinken i.p.v. maandenlang moeten kolven, hoera!

  Groetjes,

  Annemarie

 117. Hoi Esther,

  Hartelijk dank voor alle goede zorgen, tips en ondersteuning die je ons gegeven hebt afgelopen maand. Julie is nu bijna 3 weken oud en we kijken met heel veel plezier terug naar de kraamtijd waarin je ons verzorgd hebt.

  Je hebt ons op een hele prettige manier wegwijs gemaakt in deze nieuwe wereld. Het was heel fijn om je om ons heen te hebben. En je vruchtenhapjes zijn niet te evenaren!!

  Nogmaals dank voor al je goede zorgen.

  Warme groet,

  Janine, Jeroen & Julie

 118. Hoi Esther! Wat een mooie website. Heel sympathiek en duidelijk!
  Ik wens je veel werk toe! Ik weet zeker dat je alleen maar tevreden klanten zult hebben!
  Vr.gr.
  Helena

 119. Ederik & Verona & Maup 22 maart 2013 at 21:38 Beantwoorden

  Lieve Esther,
  Onze dochter Aubiene is alweer 5 weken en wij kijken terug op een hele fijne kraamtijd, mede dankzij jou! Wij hebben met elkaar als nieuw gezin een ontzettend goede start gehad. Van Maup had je al snel het vertrouwen gewonnen en “donkerbruin kijken” is nu een van onze woorden geworden, haha! Je bent heel kundig wat wij heel prettig vonden, ook al is het onze tweede. En de fruitcocktails waren natuurlijk top! Bedankt voor alles en het allerbeste.

  Lieve groet, Ederik, Verona, Maup & Aubiene

 120. Lieve Esther,

  Wat een mooie website! Heel duidelijk en overzichtelijk.
  Voor ons is het al weer een tijdje geleden dat je bij ons bent geweest. Sanne inmiddels bijna 5 jaar en Max alweer bijna twee!
  Bij beide kids was jij onze kraamhulp en was/ ben er ontzettend blij mee! Jouw hulp bij Sanne die niet goed uit de borst dronk was heel fijn. Je tips, adviezen maar vooral de rust die je bezit en uitstraalt hebben er voor gezorgd dat Sanne 5 maanden van borstvoeding heeft kunnen genieten.
  Ook bij Max, die wel goed dronk maar toch niet zwaarder werd en juist afviel, zijn we door jouw niet in paniek geraakt en heb jij er voor gezorgd dat voor dat jij weer ging Max weer op zijn goede gewicht zat.
  Je bent een enorme lieve vrouw die zich meer dan de volle 100% inzet.

  Ik wens je heel veel succes met de site en hoop dat er nog veel babytjes en hun ouders kunnen genieten en leren van jouw aanwezigheid in deze mooie maar toch ook wel spannende tijd!

  Heel veel liefs
  Sharon, Bas, Joeri, Sanne en Max

 121. Familie Van der Kraan 10 februari 2013 at 20:06 Beantwoorden

  Lieve Esther,
  De afgelopen week heb je ons op weg geholpen na de geboorte van onze 2e dochter. Mijn grootste wens was om de borstvoeding goed op de rit te krijgen, iets wat bij onze eerste niet gelukt was. Je zat vol goede tips en adviezen en mede dankzij jouw vakkundige hulp is het binnen een paar dagen gelukt Yfke aan de borst te krijgen!
  Je bent vakkundig, weet waar je het over hebt en je straalt veel rust uit. Elin was ook gek op je en vond het prachtig om te mogen helpen met de verzorging van haar baby-zusje.
  Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en mochten we in de toekomst nog een kleintje verwachten, dan zullen we zeker contact met je opnemen!
  Groeten,
  Dennis, Suzanne, Elin en Yfke

 122. Beste Esther,

  Hierbij bedanken we je voor je goede zorgen in de kraamtijd. Je bent kordaat, professioneel en erg betrokken. Je goede begeleiding bij de borstvoeding was voor ons erg belangrijk.

  Bij een eventuele tweede zwangerschap kan je een telefoontje van ons verwachten.

 123. Fam koster-de muinck 13 januari 2013 at 08:28 Beantwoorden

  Hoi Esther,
  Wat leuk jouw eigen website! Het ziet er mooi uit!!
  Het is alweer enige tijd geleden, jack wordt alweer bijna 2, maar jou vergeten doe ik zeker niet! Het gaat heel erg goed met ons en bovenal de kleine man en Lima.
  Nicole heeft echt ‘de beste’ voor mij uitgezocht! Je bent heel erg vakbekwaam en je weet absoluut waar je over praat!!! je gaf ons rust, regelmaat en structuur en bovenal ook gezelligheid! Je hielp ons gauw weer op de rit!
  Ondanks dat ik nummer 2 kreeg, kan je altijd nog leren en gaf je me goede tips en adviezen.!
  Dank je wel voor deze mooie tijd en ik wens je heel veel succes!
  Groetjes elles, dillon, lima en jack

 124. Toen onze derde geboren werd, werd Esther onze kraamhulp. Wat ontzettend fijn was dat! Esther bracht veel rust en structuur dat we nodig hadden zo met zijn vijven. Ondanks dat onze kleine meid bijna vier weken te vroeg geboren werd, gaf Esther ons het vertrouwen dat het allemaal wel goed kwam met onze dochter. Heel fijn!

 125. Esther is een vakkundige kraamhulp die ons een hoop werk en zorg uit handen nam. We missen haar fruithapjes nog!

  Saskia

 126. Hoi Esther,

  Wat een mooie website heb je !!! En ook je logo van figuurborduren ziet er strak uit!

  Wij weten je te vinden hoor als het bij ons ooit zover is;)

  Veel liefs Ralf en Helen

 127. Na een kort verblijf in het ziekenhuis mocht onze Max mee naar huis. We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen dan Esther. Met name bij het op gang helpen van de borstvoeding heeft zij mij goed kunnen adviseren, waardoor dit binnen een dag goed liep. Daar was ik heel blij mee en dat was echt een zorg minder. Esther heeft veel kennis die zij op een prettige manier weet over te dragen. Ze is eerlijk, weet van aanpakken en dat is precies wat je nodig hebt die eerste paar dagen. Binnen de kortste keren hadden we veel van haar geleerd en tegen de tijd dat haar periode bij ons thuis erop zat, hadden wij het volste vertrouwen dat het allemaal goed zou gaan.

  Esther, heel veel dank voor alle goede zorgen en heel veel succes voor de toekomst toegewenst.
  Jord, Nadine & Max

 128. Maaike en Sandra van Figuren Borduren 1 december 2012 at 21:57 Beantwoorden

  Hoi Esther,

  Mooie, gezellige site heb je.
  Wij mochten voor Esther haar werkkleding borduren met haar logo en wensen haar veel succes en plezier in haar werk toe.

  Voor geintresseerden, wij borduren op diverse materialen en hebben vele leuke kraamcadeautjes. Neem gerust een kijkje op http://www.figurenborduren.nl

  Groetjes Maaike en Sandra
  Figuren Borduren

 129. Mick, Pascal & Seb Tuinstra 29 november 2012 at 19:29 Beantwoorden

  Je kunt je geen betere kraamhulp wensen, wat een topper is Esther!
  In een korte periode hebben we zoveel van haar geleerd en voelde het papa en mama zijn in een mum van tijd zo vertrouwd.
  Lieve Esther, bedankt voor alle Tips & Tricks (ook de huishoudelijke)!
  Veel liefs van Mick, Pascal & Seb.

 130. Ananda en Fenna Dercksen 22 november 2012 at 21:48 Beantwoorden

  Ten eerste: mooie website Esther!
  Ten tweede: nogmaals bedankt voor alles in de “enerverende” week bij mij en Fenna thuis. Je voelde alles feilloos aan en was open en eerlijk, precies wat ik nodig had! Je rust/kalmte en humor maakte het compleet! Bedankt!

 131. Mijn eerste is ruim twee weken geleden geboren. Esther was onze kraamzorg, en daar waren we heel blij mee! Als kraamzorg moet je je steeds maar weer aanpassen aan het gezin waarin je terecht komt. Dat kan Esther heel goed. Ze heeft voelsprieten voor wat iedereen in het gezin nodig heeft. Te beginnen natuurlijk bij de pasgeborene, maar ook de rest krijgt ontbreekt het aan niets. Zelfs mijn bejaarde kat werd in de watten gelegd door haar! Inmiddels zorgen we weer alleen voor onze dochter en dat voelt erg goed, mede dankzij alle hulp en nuttige informatie die Esther ons in de eerste week gegeven heeft. Ik kan haar daarom ook aan iedereen aanbevelen. Nogmaals dank!

 132. Hey Esther. Wat een mooie website! Het was echt een feestje om jou als kraamverzorgster te hebben. Je hebt ons zoveel meegegeven in zo’n korte tijd en het was ook zo gezellig met je. Mocht de situatie zich voor doen in de toekomst dan hopen we natuurlijk van harte dat jij er weer bij zult zijn! Heel veel liefs Jolanda, Peter en Beer.

 133. Hoi Esther,

  wat leuk dat je nu een eigen website hebt, mooi hoor! Je was bij ons na de geboorte van onze eerste zoon, we waren erg blij met je. Je hebt ons zoveel geleerd dat we vol vertrouwen door konden na de kraamweek. Toen onze 2e zoon zich aandiende kon jij gelukkig weer bij ons kramen, en mocht er nog een derde komen, dan weet ik al wie ik ga regelen!

  Veel liefs, Martijn, Annemiek, Timo en Xander

 134. Met de komst van mijn tweede kindje wilde ik voorkomen dat ik weer drie verschillende kraamhulpen kreeg. Toen heb ik op advies van mijn zus kraamhulp Esther ingeschakeld. Wat een geweldige ervaring! Esther is ontzettend deskundig en communiceert heel prettig. Heeft een bescheiden opstelling en staat helemaal voor je klaar. Voor wie twijfelt hier een advies van een moeder die uiteindelijk drie keer een kraamtijd heeft meegemaakt: Esther was verreweg de beste!

 135. Hi Esther,

  Wat een mooie website! Wij willen je nogmaals bedanken voor al je hulp, je adviezen, je uitleg en je steun gedurende de kraamweek! Dankzij jou gaat de borstvoeding heel erg goed en ook heb je ons erg geholpen om deze grote verandering in ons leventje op te nemen. Wij zouden je aan iedereen aanbevelen!

  Groeten Tim, Sandra en Fiene

 136. Hoi Esther,

  Wat ziet de website er fantastisch uit! Mooie kleuren, mooie uitstraling, past echt bij je. Je hebt bij ons gekraamd bij twee van de drie dochters en daar kijken we nog steeds met een heel blij gevoel naar terug. Dank je wel voor alles en heel veel succes! Deze prachtige website zal daar zeker bij helpen. We sturen de website door naar onze contacten, want we zijn natuurlijk ook een beetje trots op onze Brecht:). Veel liefs

 137. Dag Esther,
  Wat een mooie website ! Ik wens je heel veel succes ! Je was jaren geleden bij ons ( 3 keer in totaal) en je was geweldig. Ik heb genoten van jouw heerlijke kraamzorg !! Je ervaring, je rust, je geduld, je liefdevolle verzorging, je goede adviezen, kortom fantastisch !
  groetjes ingrid

 138. De zorg die Esther ons heeft gegeven tijdens de kraamweek van onze 1e zoon was zo geweldig,dat wij expliciet om haar hebben gevraagd tijdens de kraamweken van zoon 2 en zoon 3.
  Hoe bijzonder is het om 3x dezelfde kraamverzorgende te hebben. Het voelde zeer vertrouwd.
  Nog steeds genieten wij thuis van de fruitsalade “a la Esther”!!!
  Esther,je bent een topper!

 139. Hallo Esther,
  Het is vier weken geleden dat u bij ons was. We denken er vaak aan terug, want wat was het toch fijn om u als kraamhulp te hebben. Ik ben er nog steeds van overtuigd als u mij niet de juiste begeleiding heb gegeven voor de borstvoeding dan was het niet gelukt. Heel veel dank hiervoor!!! Wellicht tot ziens!!!

  Ps: De website is overzichtelijk

  Lieve groeten,
  Mohamed Ali, Ouafa en Yasmine

 140. SJC Riezebos-Vlaanderen, RZ Riezebos & EJZ Riezebos 13 november 2012 at 22:01 Beantwoorden

  Hey Esther

  Wat een mooie overzichtelijke website zeg! Nog bedankt voor alle steun en hulp in mijn (onze) kraamweek. De borstvoeding loopt mede dankzij jou hier nog steeds als een tiet!

  Vriendelijke groeten Saskia, Richard en Edward!